آشنایی با روش تهیه کوکوی ذرت

آشنایی با روش تهیه کوکوی ذرت

0 487

آشنایی با روش تهیه کوکوی ذرت:

یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن  و با شعله زیاد، سرخ کرده و به آن زردچوبه می‌زنیم. سپس …
مواد لازم برای کوکو ذرت
پیاز                                     یک عدد
روغن                                 یک فنجان
تخم‌مرغ                             پنج عدد
نمک، فلفل و زردچوبه         به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی                 یک قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی                       یک عدد بزرگ
کنسرو ذرت                       دو کاسه ماست‌خوری
گوشت چرخ کرده               یک کاسه ماست‌خوری‌

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه متوسط از «کوکو ذرت» خواهیم داشت.

مواد لازم برای کوکو ذرت
دو کاسه ماست خوری کنسرو ذرت معادل ۴۰۰ گرم. یک کاسه ماست خوری سرخالی گوشت چرخ کرده معادل ۲۰۰ گرم.

پنج عدد تخم مرغ. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی.

یک فنجان روغن حدود صد گرم. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی معادل ۴۰ گرم.

یک عدد پیاز کوچک حدود ۷۰ گرم. یک عدد سیب زمینی بزرگ معادل ۳۵۰ گرم.

طرز تهیه ی کوکوی ذرت
یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن  و با شعله زیاد، سرخ کرده و به آن زردچوبه می زنیم. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه، گوشت چرخ کرده، کمی نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می دهیم تا مایه گوشتی آماده شود.

یک عدد سیب زمینی درشت را با دنده ریز رنده کرده، پنج عدد تخم مرغ، دو کاسه ماست خوری ذرت، کمی نمک و فلفل اضافه کرده، تا مایه کوکو آماده شود.

نصف فنجان روغن را در یک ماهیتابه متوسط داغ کرده، نصف مایه کوکو را در آن می ریزیم. مایه گوشتی را اضافه کرده و بعد بقیه مایه کوکو را اضافه می کنیم سپس در ماهیتابه را می گذاریم تا کوکو کمی بسته شود.

کوکو را برش می دهیم و در ظرف را می گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش می زنیم ولی در ظرف را نمی گذاریم تا لبه های برش خورده کوکو سرخ و برشته شود. سپس آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ و برشته شود.

کوکو آماده است. نوش جان

کالری موجود در کوکو ذرت
مقدار کالری موجود در کل این غذا  ۲۳۵۰ کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک تکه کوکو (یک چهارم آن)  ۵۹۰ کیلوکالری می‌باشد.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 51
سالاد عدس

0 56

بدون نظر

پاسخ دهید

17 − یازده =