آش اسفناج

آش اسفناج

0 1698

آش اسفناج با توجه به فصل سرما بسیار مناسب و مطبوع است.

مواد لازم:

اسفناج پاک‌شده یک کیلوگرم
عدس یک و نیم پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
رشته آش
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر داغ و نعنا داغ از هر کدام دو قاشق غذاخوری
کلم برگ سفید دو پیمانه
پیاز متوسط یک عدد

طرز تهیه:

اسفناج‌ها را خرد کنید و به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد. نمک، فلفل، زردچوبه و روغن را نیز اضافه کنید. کلم‌ها را جداگانه آب‌پز کنید تا ضُخم آن از بین برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه کنید.سپس پیاز، نعنا و سیرداغ را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تکه کرده و در آن ریخته تا بپزد و لعاب‌دار شود.

این آش را میتوانید با کشک یا رب انار و رب گوجه‌درختی سرو کنید.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 105
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

چهارده − 4 =