انچیلادا فلفل سبز با سس پنیر

انچیلادا فلفل سبز با سس پنیر

0 512
1
1

انچیلادا فلفل سبز با سس پنیر

خمیر ترتیلا ۱۰ عدد  .  فلفل سبز ۵ عدد  .   سیر ۵ حبه  .  پنیر رنده شده ۱ لیوان  .  سس پنیر ۱ لیوان

طرز تهیه : فلفل سبزها را به نوبت روی آتش قرار دهید تا کباب شوند ( کباب کردن فلفل ها از تندی فلفل میکاهد و هضم ان را اسان میکند ).

فلفل های کبابی را تمیز کنید ( فلفل ها را از وسط نصف کنید و دانه ها و سر آن را  دور بیندازید ).

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزیدو روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ،  خمیر نان های ترتیلا را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید و پس از اینکه حباب زد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود ، سپس داخل هر نان را با مقداری پنیر ، سیر رنده شده و نصفه فلفل سبز پر کنید و نان را رول نمایید.

داخل ظرف پیرکس را چرب کنید و رول های نان را کنار هم داخل ظرف بچینید ، روی نان ها سس مخصوص پنیر بریزید و پخش کنید سپس باقی مانده پنیر را روی رول ها بریزید.

ظرف را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید سپس انچیلادای فلفل پنیری را همراه با خامه ترش سرو کنید.

1

SIMILAR ARTICLES

حلوای آلبالو

0 210
سالاد عدس

0 281

بدون نظر

Leave a Reply

6 − سه =