لازانیای اسفناج و گردو

لازانیای اسفناج و گردو

0 371
مواد لازم:

پنیر پارمیسان رنده شده دو فنجان  .  آب و پوست رنده شده لیمو ۲ عدد   .  گردو یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری  .  اسفناج خرد شده نیم کیلو   .  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم  .  مریم گلی تازه ۲۰ گرم  .  کره مقداری  .  لازانیا ۱۲ ورقه

روش تهیه:

* دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* نیمی از پنیر پارمیسان را با پوست رنده شده و آب لیمو و گردو مخلوط کنید.

* یک چهارم از این مواد را کنار بگذارید و باقیمانده را با اسفناج مخلوط نموده، به مقدار مناسب به آن‌ها نمک و فلفل بزنید. * برگ‌های مریم گلی را در کره تفت دهید و نیمی از آن را داخل ترکیب پنیر و اسفناج بریزید و باقیمانده را برای روی غذا نگه دارید.

* ورقه‌های لازانیا را داخل ظرفی بچینید و روی آن‌ها را با ترکیب اسفناج و پنیر پر کنید و روی آن‌ها را با لازانیا بپوشانید. به همین ترتیب چند لایه لازانیا را روی هم بچینید و در آخر با ترکیب پنیر و گردویی که کنار گذاشته بودید سطح آن‌ها را بپوشانید.

* داخل ظرف حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و روی آن‌ها پنیر و برگه‌های مریم گلی سرخ شده و ترد را بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که آن را از پیش گرم نموده‌اید، قرار دهید.

نوش جان!

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 65
سالاد عدس

0 66

بدون نظر

پاسخ دهید

دو × پنج =