سس انچیلادای قرمز

سس انچیلادای قرمز

0 167
سس انچیلادای قرمز

این سس خوش طعم مکزیکی را می توان با انواع پاستا و لازانیا و تمام غذاهای گیاهی و حتی غذاهای گوشتی سرو کرد.

مواد لازم برای سس انچیلادای قرمز :

۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر

۱/۴ قاشق چایخوری پونه خشک

٢ فنجان آب سبزیجات پخته

٢ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

١ قاشق غذاخوری پودر چیلی

١ نوک قاشق دارچین

٣ قاشق غذاخوری آرد

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

١ قاشق چایخوری سرکه سیب

٣ قاشق غذاخوری روغن زیتون

١ قاشق چایخوری زیره سبز

طرز تهیه سس انچیلادای قرمز :

ابتدا سبزیجات مختلف را با کمی آب بخار پز می کنیم. سپس از صافی رد کرده و آب آن را کنار می گذاریم.

در یک ظرف کوچک آرد را کمی تفت می دهیم ؛ اصلا نباید رنگ آن عوض شود و فقط به مدت چند ثانیه آنرا روی شعله پخش کن بهم می زنیم.

سپس روغن را اضافه می کنیم و در ادامه همه مواد خشک مثل فلفل سیاه و پودر سیر و دارچین و پودر زیره سبز و پودر چیلی و نمک و پونه را اضافه می کنیم و به مدت ١ دقیقه روی شعله کم بهم می زنیم. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و دو دقیقه اجازه می دهیم مواد به خوبی به خورد هم بروند. در ادامه آب سبزیجات را اضاف می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا ٧-٨ دقیقه سس آماده شود. ١ دقیقه آخر سرکه را هم اضافه می کنیم و بهم می زنیم.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 105
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

4 × دو =