سوپ تایلندی مارچوبه

سوپ تایلندی مارچوبه

0 214
سوپ تایلندی مارچوبه
برای ۶ تا ۸ نفر:

مواد لازم سوپ تایلندی مارچوبه:

  • یک عدد پیاز درشتخرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری کره یا روغن گیاهی
  • ۱۳۵۰ گرم مارچوبه
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱٫۵پیمانه شیرنارگیل
  • ۴ تا ۵ پیمانه آب سبزیجات
  • یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده
  • سه قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری آب لیمو ترش

طرزتهیه:

  1. مارچوبه ها را به اندازه های کوچک برش دهید.
  2. پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند.حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
  3. پوست رنده شده لیموترش و زنجبیل را حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  4. مارچوبه های خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
  5. شیرنارگیل و ۵ پیمانه آب سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.اجازه دهید مواد حدود ۱۵ دقیقه نیم جوش شود.
  6. سوپ را در مخلوطکی پوره کنید تا کاملا نرم شوند.دوباره آن را درون قابلمه بازگردانید و حرارت دهید تا غلیظ شود.درصورت نیاز میتوانید مقداری آب مرغ به یا آب سبزیجات به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید.
  7. آب لیموترش را اضافه کنید و با گشنیز و پیاز کوهی خردشده سرو کنید.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 104
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

17 − شش =