سوپ کلم یونانی

سوپ کلم یونانی

0 329

کلم  :  ۱۰۰۰ گرم
پیاز  :  ۱ فنجان
روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری
آب  :  ۲ لیتر
گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
فلفل سیاه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری
پیاز را مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. آب را به آن بیفزائید و بگذارید بجوش آید. همین که جوش آمد، گوجه فرنگی، کلم، نمک و فلفل سیاه را درون آن بریزید. دوباره بجوش آورید و مدت یک‌ساعت و نیم روی آتش ملایم بپزید تا کلم نرم شود. سپس جعفری را رویش ریخته و میل کنید.

مطالب مرتبط

سوشی

0 3
جلبک دریایی

0 3

بدون نظر

پاسخ دهید

شانزده − هشت =