سوپ گندم

سوپ گندم

0 1711
سوپ گندم
سوپ گندم
مواد لازم برای سوپ گندم : (برای ۴ نفر)
  • گندم پوست کنده یا بلغور گندم : ۱ پیمانه
  • بلغور جو : ۱/۲ پیمانه
  • هویج : ۲ عدد متوسط
  • آلو بخارا: ۸ عدد
  • سبزی سوپ خورد شده (گشنیز و جعفری): ۳ پیمانه
  • نمک، زرد چوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
  • قارچ ۲۵۰ گرم نازک برش داده شده ( در صورت دلخواه)
طرز تهیه سوپ گندم :

برای تهیه سوپ گندم، گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلو فلفل و زنجبیل به بلغور اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

* در صورت دلخواه می توانیم ۱۰ دقیقه بعد از پخت مواد، قارچ را خرد کرده و به سوپ خود اضافه کنیم.

** برای تزئین سوپمان می توانیم از خامه و جعفری، و برای سرو کردن آن از لیمو استفاده کنیم.

*** طبع غذا: معتدل، ملین، مقوی، ضد چربی خون، مفید برای کبد و روده ها، تقویت بینایی.

نوش جان

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 64
سالاد عدس

0 66

بدون نظر

پاسخ دهید

11 + هفده =