سیر(Garlic)

سیر(Garlic)

0 1082

یکی از گیاهان قدیمی (ثوم) میباشد،که خواص درمانی آن ،چند قرن قبل از میلاد مسیح، شناخنه شده و زادگاه اصلی این گیاه،مصر و چین و کشورهای اروپایی است.

مصریان قدیم در این باور بودند که سیر(Garlic) ،کارگران و سربازان را قویتر و شجاع تر میکند و هر روز در خوراک آنها از سیر استفاده می کردند.

در ایران ، در شهرهای همدان،اصفهان،تهران و آذربایجان و … کاشته می شود.

برای برطرف کردن بوی سیر(Garlic)می توان آنرا با سبزی هایی که کلروفیل بالا دارند(سبزی خوردن-جعفری-کاهو) استفاده کرد.

ترکیبات شیمیایی :

از نظر ترکیبات شیمیایی شبیه به ،پیاز است.

خواص درمانی :

۱-در ضد عفونی کردن روده ،معده و ریه مفید است.

۲-برای کسانی که درد رماتیسم و دردهای مفصلی دارند،مصرف هر روزه آن ،توصیه می گردد.

۳-باعث تقویت حافظه و در درمان فراموشی ،بسیار مفید است.

۴-در درمان فشار خون بالا ،موثر است.

۵-در درمان چربی خون ، موثر است.

۶-در تقویت نیروی جنسی، موثر است.

۷-ترشح غدد را متعادل میکند.

۸-به خاطر داشتن آنتی اکسیدان بالا در پیشگیری از سرطان و کنترل رشد سلولهای سرطانی ،مفید است.

۹-درد را تسکین میدهد.

۱۰-خلط آور و معرق است.

۱۱-کرم های روده را ازبین میبرد.

۱۲-قند خون را کاهش داده و بیماران دیابتی می توانند از خواص این گیاه پر خاصیت ،بهره ببرند.

۱۳-ضد پروستات است.

۱۴-ورم بدن را از بین برده ، و آب اضافی بدن را خارج میکند.

۱۵-تری گلیسرید را ،کاهش میدهد.

۱۶-یکی از بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی است.

۱۷-استفاده مداوم و به اعتدال آن ،موهای سفید را سیاه میکند.

۱۸-در افرادی که تصمیم به ترک سیگار دارند ،مصرف سیر جهت پاکسازی ،بسیار موثر است.

۱۹-در درمان بیماری ،آسمسرفه و برونشیت ،موثر است.

۲۰-سینه را نرم میکند.

نکات مهم :

۱-زیاد مصرف کردن سیر ،باعث ضعف در بینایی و سردرد می شود.

۲-افراد مسن، در مصرف سیر زیاده روی نکنند،زیرا باعث بواسیر و تشدید ضربان قلب می گردد.

۳-افرادی که دارای فشار خون پایین می باشند از مصرف بیش از یک حبه سیر ،خودداری نمایند.

مطالب مرتبط

بدون نظر

پاسخ دهید

یازده − شش =