طرز تهیه تارت میوه

طرز تهیه تارت میوه

0 1839
طرز تهیه تارت میوه
طرز تهیه تارت میوه
مواد لازم برای تارت میوه

۲/۱ پیمانه كره نرم شده
• ۸۵ گرم پنیر خامه ای
• ۳/۲ پیمانه آرد سفید
• ۳/۲ پیمانه خامه
• ۸۵ گرم شكلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده
• ۸۵ گرم شكلات شیری خرد شده
• خامه برای تزئین
• میوه فصل مانند کیوی ، توت فرنگی، شاه توت، آناناس، هلو و… (اگر از میوه های بزرگ استفاده میكنید آنها را به قطعات مناسب خرد كنید)
• خاكه قند (در صورت تمایل)

طرز تهیه تارت میوه

۱٫ برای تهیه خمیر نانها، با سرعت متوسط همزن برقی، كره و پنیر خامه ای را در یك كاسه مناسب بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آرد را اضافه كنید. انگشتان خود را آردی كنید و گلوله ای به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر برداشته، آنرا به طور یكنواخت داخل قالبهای چرب نشده كوچك مافین قرار دهید به طوری كه خمیر كف و دیواره های قالب را بپوشاند.
نانها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر تنظیم شده روی ۳۲۵ درجه فرنهایت یا ۱۶۲ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلای شوند.سپس اجازه دهید ۵ دقیقه داخل قالب خنك شوند. آنها را از قالب خارج كرده، بر روی شبكه توری قرار دهید تا كاملا سرد شوند.

۲٫ برای مواد داخل تارت، خامه را در یك قابلمه كوچك، روی حرارت متوسط قرار دهید تا تنها داغ شود- خامه نباید به دمای جوش برسد. سپس آنرا از روی حرارت برداشته، شكلاتها را به آن اضافه كرده برای دو دقیقه كنار بگذارید. مخلوط را بهم بزنید تا كاملا یكنواخت شده و شكلاتها آب شوند. این مخلوط را در یك كاسه ریخته، به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مخلوط شكلات را با همزن برقی بهم بزنید تا فرم بگیرد. این مخلوط را با قاشق داخل نانها بریزید.
۳٫ روی تارتهای پر شده را پوشانده و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. درست در زمان سرو، روی تارتها را با خامه و یك میوه فصل تزئین كرده و در صورت تمایل كمی خاكه قند روی آنها بپاشید.

مطالب مرتبط

0 5
ریواس

0 19

بدون نظر

پاسخ دهید

چهار × دو =