طرز تهیه دسر خرمالو ، ساده و خوشمزه

طرز تهیه دسر خرمالو ، ساده و خوشمزه

0 296
دسر خرمالو

مواد اولیه دسرخرمالو :

*پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری (۱۰گرم)
*آب (۴۰میلی‌لیتر)
*زرده تخم‌مرغ دو عدد
*شکر (۳۲گرم)
*آرد دو قاشق سوپخوری
*شیر یک پیمانه
*وانیل شکری ۱/۸قاشق چایخوری
*عسل دو قاشق سوپخوری
*خامه نصف پیمانه
*خرمالو پوره شده دو عدد

طرز تهیه دسرخرمالو:

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا به روش بن‌ماری حل و رقیق شود.

زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر با همزن برقی هم می‌زنیم.

آرد و شیر را به مخلوط زرده افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

مواد را از روی حرارت برداشته و به ترتیب وانیل، عسل، خامه و ژلاتین رقیق شده را افزوده و مخلوط می‌کنیم و در آخر خرمالو را اضافه و هم می‌زنیم تا مواد یک‌دست شود.

سپس مواد را در قالب ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا فرم بگیرد.

بعد ته قالب را یک لحظه در آب گرم قرار داده تا دسر از قالب جدا شود.

سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و روی آن را به دلخواه با خامه تزیین می‌کنیم.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 64
سالاد عدس

0 66

بدون نظر

پاسخ دهید

دو − دو =