طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

0 2444
طرز تهیه سالاد مدیترانه ای
طرز تهیه سالاد مدیترانه ای
مواد لازم

روغن زیتون ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک یک عدد نازک بریده شده

سیر خرد شده یک عدد

پونه کوهی (تازه یا خشک شده) ۱ قاشق چای خوری

گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم

فلفل قرمز خرد شده ۱۰۰ گرم

سیب زمینی کوچک ۳۰۰ گرم (ترجیحا سیب زمینی استامبولی)

زیتون سیاه خرد شده ۳۰ تا ۵۰ گرم

برگ ریحان تازه به مقدار لازم

** میتوانید از فلفل هالوپیونو برای تزئین و طعم دهی به سالاد خود استفاده کنید

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

ابتدا سیب زمینی ها را در کمی نمک می پزیم، و پس از پخته شدن آبکش می کنیم. در یک تابه روغن زیتون را داغ کرده و پیاز را اضافه کنید تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و نرم شود. سیر و پونه کوهی را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بماند و سپس گوجه فرنگی و فلفلها را اضافه کرده و تا ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید. آن ها را از روی حرارت برداشته سیب زمینی ها را اضافه کنید و به همراه زیتون و ریحان، گرم و سرو نمایید.

این دستور غذا یک ظرف پر از سالاد سیب زمینی برای شما فراهم می کند، که برای پیک نیک یا آماده کردن غذایی مختصر و سریع بسیار مناسب است. می توانید به سادگی  مواد را از وسط نصف کرده و با هم مخلوط کنید و به سرعت یک ظرف سالاد برای خود آماده کنید.

نوش جان

 

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 105
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

20 + 18 =