فلفل سبز(Green pepper)

فلفل سبز(Green pepper)

0 621
فلفل سبز(Green pepper) و خواص آن

فلفل سبز(Green pepper) میوه گیاه علفی است و به رنگهای زرد-قرمز و بنفش و در اشکال مختلف وجود دارد.

در اغلب نقاط ایران و در مکزیک و در اغلب نقاط آمریکا نیز کاشته می شود.

در گذشته های دور ، به نام های فلفل احمر و فلفل هندی، نامگذاری شده است.

این میوه گوشتی به خاطر طعم و عطر خوبش ،طرفداران زیادی دارد.

ترکیبات شیمیایی فلفل سبز(Green pepper) :

فلفل ها منبع بسیار غنی از ویتامین C می باشند و می توان گفت در وزن مشابه با مرکبات، ویتامین C فلفل به مراتب بیشتر از مرکبات است.

فلفل دارای اسانس روغنی فرار است و همچنین در این سبزی پرطرفدار مقادیری از ویتامین های A,B,Pp و پروتئین -هیدراتهای کربن – خاکستر -فسفر و کلسیم می باشد.

خواص درمانی :

۱-محرک نیروی جنسی است.

۲-گرفتگی و انسداد ها را باز می کند.

۳-برگ فلفل برای تسکین درد دندان ،مفید است.

۴-در درمان رماتیسم و ورم های مفصلی مفید است.

۵-بواسیر را ازبین میبرد.

۶-ضد میکروب است.

۷-آنتی اکسیدان قوی و ضد سرطان است.

۸-نفخ شکم را ازبین میبرد.

۹-در درمان خونریزی های رحمی مفید است.

۱۰-به خاطر داشتن ویتامین های گروه B ،برای تقویت اعصاب بسیار مفید است.

برای درمان ریزش مو ،موثر است.

مطالب مرتبط

خاکشیر

0 6

بدون نظر

پاسخ دهید

دو × سه =