والک(Allium)

والک(Allium)

0 670
والک(Allium) و خواص آن

والک(Allium) این سبزی صحرایی پایا ،به رنگ سفید مایل به زرد، به آن سیر کوهی نیز ،می گویند.

در گذشته های دور به آن سیر خرس-کراث بری می گفتند.

عصاره آن در طب سنتی بسیار کاربرد دارد.

تازه این گیاه در فروردین تا خرداد گل داده و در تابستان و پاییز جمع آوری میگردد.

گیاه خشک آن که در حرارت ۴۰ درجه تهیه شده باشد ،خواص خود را حفظ نموده و می توان در ۴ فصل سال از آن استفاده کرد.

در ایران در دامنه های البرزکردستانآذربایجاناراکگیلانفشم و لشگرک، به وفور یافت می شود.

ترکیبات شیمیایی والک(Allium) :

این گیاه ،دارای اسانس فراوان و دارای ترکیبات گوگردی است و خواص پیاز آن شبیه به سیر است.

خواص درمانی والک(Allium) :

۱-خون را تصفیه می کند.

۲-از سیر شیرین تر است و در درمان آنفولانزا و برونشیت ،موثر است.

۳-در درمان اسهال خونی ،بسیار کاربرد دارد.

۴-فشار خون را کاهش میدهد.

۵-از خمیر برگ آن برای از بین بردن کورک استفاده میگردد.

۶-روده ها را ضد عفونی میکند.

 

مطالب مرتبط

استویا

0 74
پیسی

0 86

بدون نظر

پاسخ دهید

1 × سه =