پلو قارچ با ریحان

پلو قارچ با ریحان

0 901
پلو قارچ با ریحان

مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود می‌آورد.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • برنج:  ۲ پیمانه
  • قارچ : ۱ پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
  • سیر  :  ۱ حبه، ریز شده
  • فلفل سبز یا قرمز: ۱ تا ۲ عدد، ریز شده
  • پیاز: ۱ عدد، کوچک و ریز شده
  • فلفل دلمه سبز :۱ عدد کوچک و خرد شده
  • سویا سس: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • لوبیا سبز پخته: ۴ تا ۵ عدد، بلند خرد شده
  • برگ تازه ریحان : ۱۵ عدد
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه پلو قارچ با ریحان

۱٫  در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

۲٫سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

۳٫ لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ‌ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

۴٫ برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.

۵٫ برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 65
سالاد عدس

0 66

بدون نظر

پاسخ دهید

16 + هفت =