پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی

0 261

پوره کدو حلوایی غذایی سبک و مغذی است که در کمترین زمان ممکن آماده میشود ، همچنین این پوره را میتوانید در تهیه انواع غذاها و دسرها مورد استفاده قرار دهید.  کدو را بشویید و از وسط نصف کنید ، تخم های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه های یکسان برش بزنید.  کدوهای برش خورده را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کدوها نرم شوند. پس از پخت کدوها را با استفاده از قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید و آنقدر بزنید تا پوره ای و یکدست شود سپس به تنهایی یا همراه با ماست و … سرو کنید.

مطالب مرتبط

بدون نظر

پاسخ دهید

سه × 3 =