پيراشكي پنير

پيراشكي پنير

0 477

مواد لازم :

۱۰۰ گرم

پنير سفيد (فتا)

۲ تا ۳ قاشق غذاخوري

جعفري خرد شده

يك قاشق مرباخوري ( به دلخواه)

زيره يا رازيانه

يك عدد

سفيده تخم مرغ

به مقدار لازم

خمير پيتزا

به مقدار لازم

روغن براي سرخ كردن

طرز تهيه:

۱- پنير و جعفري و اگر دوست داشته باشيم زيره يا رازيانه را مخلوط مي كنيم.

۲- خمير(طرز تهيه آن در پايين آورده شده است) را باز كرده و به اندازه دلخواه قالب مي زنيم.

۳-  از مواد مخلوط شده يك قاشق مرباخوري وسط خمير مي گذاريم.

۴-  دور خمير را سفيده تخم مرغ مي ماليم.

۵-  يك طرف خمير را بر مي گردانيم و لبه ها را خوب محكم مي كنيم.

۶- پيراشكي ها را در روغن داغ سرخ مي كنيم تا طلايي شوند، سپس داخل صافي مي گذاريم تا روغن اضافي آن خارج شود.

نكته: روغن را ابتدا خوب داغ كرده و پس از آن حرارت را كم مي كنيم تا پيراشكي ها خوب سرخ شوند.

طرز تهيه خمير پيتزا:

روغن آب كرده ………………………………. ۲ قاشق سوپخوري

آب ولرم ……………………………………….  يك فنجان

مايه خمير يا بيكينگ پودر …………………..  يك قاشق مربا خوري

آرد……………………………………………..  به اندازه اي كه خمير تهيه شود

نمك…………………………………………..  كمي

مايه خمير را در آب ولرم حل مي كنيم تا پف كند. روغن و نمك را به مايه خمير اضافه كرده و آرد را كم كم مي ريزيم و آنها را به هم مي زنيم تا خمير تهيه شود.آن را خوب ورز مي دهيم تا خمير به دست نچسبد. چند لحظه روي خمير را مي پوشانيم تا خمير جا بيفتد. در صورتي كه بخواهيد خمير را با بيكينگ پودر تهيه كنيد براي ور آمدن خمير حداقل يك ساعت وقت لازم است.

مطالب مرتبط

بدون نظر

پاسخ دهید

پانزده − سیزده =