کتلت گیاهی

کتلت گیاهی

0 578

مواد لازم برای ۵ نفر

سیب زمینی سه عدد متوسط  .  لوبیا قرمز یک پیمانه  .  بلغور گندم یا جو یک دوم پیمانه  .  نعنا خشک یک قاشق سوپ‌خوری  .  پودر زیره یک قاشق چای‌خوری  .  پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چای‌خوری  .  نمک و فلفل به مقدار لازم  .  تخم مرغ ۲ عدد  .  گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد  .  روغن مایع یا زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری  .

طرز تهیه

* سیب زمینی، لوبیا قرمز و بلغور را پخته و چرخ می‌کنیم.

* ادویه، پودر نعنا، زیره و جوز هندی و دو عدد تخم مرغ خام را اضافه کرده، خوب با دست ورز می‌دهیم.

* سپس مقداری از آن را به اندازه یک نارنگی برداشته و گلوله می‌کنیم با استفاده از دو کاردک به شکل‌های مختلف قالب زده بعد در روغن مایع داغ داخل ماهی تابه سرخ می‌کنیم.

* به این ترتیب که چون کتلت بدون گوشت می‌باشد می‌توان زیر شعله گاز را نسبتاً تند کرد تا زود سرخ شود و برای سس نیز روغن زیتون و ادویه و گوجه فرنگی رنده شده را با هم مخلوط می‌کنیم بعد زیر شعله گاز را کم می‌کنیم و سس را روی اجاق گرفته و مرتب به هم می‌زنیم تا ته نگیرد.

* بعد سس را روی کتلت های چیده در دیس می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 102
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

13 + 15 =