کدو حلوایی(Pumpkin)

کدو حلوایی(Pumpkin)

0 2135

کدو حلوایی(Pumpkin) این گیاه یکساله به رنگ نارنجی و زرد کم رنگ ،در زمان های قدیم به نام قرعه معروف بوده است.

زادگاه اصلی این گیاه، در نواحی معتدله و گرم آمریکا است.

در ایران بیشتر در استان گیلان-مازندران و گرگان کاشته می شود.

ترکیبات شیمیایی کدو حلوایی(Pumpkin) :

به خاطر داشتن کاروتنوئیدها و بتاکروتن، یکی از گیاهان با خواص درمانی و ضد سرطان می باشد.

در کدو حلوایی ماده لوتئین و ساپونین ،وجود دارد.

دارای املاح معدنی فراوانی به مانند آب -خاکستر-کلسیم-آهن-فسفر-پتاسیم و سدیم و مقادیری هیدراتهای کربن-پروتئین و مواد قندی ،می باشد.

از نظر ویتامین ها دارای ویتامین A,B1,B2 و C می باشد.

کدو-حلوایی2

خواص درمانی :

علاوه بر خواص کدو سبز ،دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می کند.

۱-خنک کننده بدن است.(کدو سبز)

۲-پوست را مرطوب میکند.(کدو سبز)

۳-از تخم آن روغن گرفته و از این روغن در درمان کرم های روده ای استفاده می کنند.(کدو سبز)

۴-روغن تخم کدو،اعصاب را تقویت می کند.(کدو سبز)

۵-قند خون را پایین آورده و بیماران دیابتی از آب کدو نتایج خوبی گرفته اند.(کدو سبز)

۶-ورم و آب آوردگی بدن را کاهش میدهد.(کدو سبز)

۷-در سم زدایی بدن موثر است.(کدو سبز)

۸-خون ساز است.(کدو سبز)

۹-التهابات کبدی را از بین می برد.(کدو سبز)

۱۰-آب کدو و ترکیب آن با آب سبزیجات در درمان آفت و زخم های دهان بسیار مفید است.(کدو سبز)

۱۱-سرفه را تسکین داده و سینه را نرم می کند.(کدو سبز)

۱۲-افراد سیگاری ،جهت پاکسازی ریه خود از این سبزی و گیاه پر خاصیت استفاده نمایند.(کدو سبز)

۱۳-کدو حلوایی با رنگ تیره برای پیشگیری از سرطان ریه-نای-معده-مثانه-پروستات و حنجره بسیار مفید است.

توجه :

۱-زیاد مصرف کردن پخته این گیاه باعث از بین رفتن پرزهای روده می گردد.

۲-سرخ کردن آن فاقد ارزش غذایی و بسیار چاق کننده است.

مطالب مرتبط

بدون نظر

پاسخ دهید

شش + 10 =