کدو سبز(Zucchini)

کدو سبز(Zucchini)

0 712
کدو سبز(Zucchini)

کدو سبز(Zucchini) میوه نارس این گیاه علفی یکساله که در گذشته به نام قرع معروف بوده است، در ایران کاربرد فراوانی دارد.

میوه و دانه کدو،خوراکی بوده و در سراسر نقاط ایران کاشته می شود.

زادگاه اصلی این گیاه از نظر زیست، گیاه شناسان، مشخص نیست.

ترکیبات شیمیایی کدو سبز(Zucchini) :

در کدو ماده لوتئین و ساپونین ،یافت می شود و در میوه نارس آن مقدار کمی ارسنیک وجود دارد.

دارای املاح معدنی فراوانی به مانند آب -خاکستر-کلسیم-آهن-فسفر-پتاسیم و سدیم و مقادیری هیدراتهای کربن-پروتئین و مواد قندی ،می باشد.

از نظر ویتامین ها دارای ویتامین A,B1,B2 و C می باشد.

هر چقدر رنگ کدو تیره تر باشد،خواص آن نیز بیشتر است.

خواص درمانی :

۱-خنک کننده بدن است.

۲-پوست را مرطوب میکند.

۳-از تخم آن روغن گرفته و از این روغن در درمان کرم های روده ای استفاده می کنند.

۴-روغن تخم کدو،اعصاب را تقویت می کند.

۵-قند خون را پایین آورده و بیماران دیابتی از آب کدو نتایج خوبی گرفته اند.

۶-ورم و آب آوردگی بدن را کاهش میدهد.

۷-در سم زدایی بدن موثر است.

۸-خون ساز است.

۹-التهابات کبدی را از بین می برد.

۱۰-آب کدو و ترکیب آن با آب سبزیجات در درمان آفت و زخم های دهان بسیار مفید است.

۱۱-سرفه را تسکین داده و سینه را نرم می کند.

۱۲-افراد سیگاری ،جهت پاکسازی ریه خود از این سبزی و گیاه پر خاصیت استفاده نمایند.

مطالب مرتبط

استویا

0 74
پیسی

0 86

بدون نظر

پاسخ دهید

سیزده − 7 =