طرز تهیه آش ترخینه

طرز تهیه آش ترخینه

0 308
آش ترخینه
مواد لازم آش ترخینه برای چهار تا شش نفر

۱- پیاز = سه عدد

۲- ترخینه = ۱۰۰ گرم

۳- آب =   لیوان

۴- سبزی آش و اسفناج = یک کیلو

۵- نخود و لوبیا = ۱ لیوان

۶- نعناع داغ و روغن

۷- نمک و زردچوبه = به مقدار تمایل

 

طرز تهیه آش ترخینه  (با نخود و لوبیا):

ابتدا نخود و لوبیا را جداگانه‌ بپزید، سپس‌ ترخینه‌ و نخود و لوبیا را همراه‌ با چهار لیوان‌ آب‌، داخل ‌قابلمه‌ بریزید، سبزی‌ آش‌ را به محتویات ظرف اضافه کنید. در مرحله‌ بعد پیاز داغ‌ را تهیه‌ کنید و مقداری‌ از آن‌ را در آش‌ ریخته‌ و شلعه‌ اجاق‌ را کم‌ کنید، تا آب‌ آن‌ کمی‌ تبخیر شده و آش‌ خوب جا بیفتد. سپس مقداری‌ از پیاز داغ‌ را برای‌ تزیین روی‌ آش‌ جدا بگذارید. پس‌ از آماده‌ شدن‌ آش ترخینه ، آن‌ را در ظرف‌ ریخته‌ و با پیاز داغ‌ و نعناع‌ داغ تزیین‌ کنید و کمی کشک روی آن بریزید .

 

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 76
سالاد عدس

0 79

بدون نظر

پاسخ دهید

سه − سه =