بیسکوییت نعنایی

بیسکوییت نعنایی

0 163
بیسکوییت نعنایی

خمیر بیسکوییت نعنایی :

١٠ عدد بیسکویت ساقه طلایى

۶ قاشق غذاخورى کره

کرم نعنایى:

۱/۲ فنجان روغن نارگیل

۱/۲ فنجان خامه

١ قاشق چایخورى عصاره وانیل

٣ قاشق چایخورى عصاره نعنا

٢ قاشق غذاخورى شکر نرم

روکش شکلات:

١٢٠ گرم شکلات تلخ

٢ قاشق غذاخورى روغن نارگیل

طرز تهیه بیسکوییت نعنایی :

بیسکویت ها را در کیسه ریخته و با وردنه آن را کوبیده تا خرد و پودر شوند، در یک کاسه، بیسکویت را با کره آب شده مخلوط میکنیم. یک ظرف با اندازه مناسب را با کاغذ روغنى پوشانده، مخلوط بیسکویت را در کف قالب ریخته و با دست فشار داده تا فشرده و به ته قالب بچسبد، و در فریزر قرار میدهیم. در یک کاسه بزرگ، تمام مواد مورد نیاز براى تهیه کرم نعنایى را مخلوط کرده و آنقدر میزنیم تا مخلوطی یکدست و فرم بگیرد.

قالب را از فریزر خارج کرده، کرم را روى بیسکویت ریخته و براى حداقل ١ ساعت در فریزر قرار میدهیم، شکلات را آب کرده و با روغن نارگیل مخلوط میکنیم، دسر را از قالب خارج کرده، برشهاى مورد علاقه میدهیم و روى ظرف طوری قرار داده و روى هر کدام شکلات آب شده ریخته، تا کاملا پوشیده شود. مجددا مربعها را در فریزر گذاشته تا آماده خوردن شوند.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 105
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

2 × یک =