طرز تهیه شیر نارگیل

طرز تهیه شیر نارگیل

0 157
نارگیل

نارگیل تازه ۲ عدد

آب ۵ پیمانه (گرم تا داغ)

برای شکستن نارگیل با پشت تیغه ساطور ضربه‌ای آهسته به خط میانی آن بزنید. پس از اینکه چند ضربه آهسته بر روی نارگیل زدید سطح آن ترک می‌خورد در همین وضعیت نارگیل را روی ظرفی نگه دارید و آب داخل آنرا بگیرید. این عمل بر روی تمامی نارگیل‌ها انجام دهید، در آخر هر نارگیل به دو قسمت تقسیم می‌شود.
برای جدا کردن مغز سفید رنگ میوه از پوست و فضای خارجی آن می‌توانید از یک کارد استفاده کنید. روش دیگر این است که به کمک یک چکش چند ضربه آهسته به پوست نارگیل بزنید تا مغز به سادگی از پوست خارجی آن جدا شود.
پس از اینکه پوست سخت و خارجی نارگیل جدا شد با یک پوست‌کن سبزیجات لایه یا پوست قهوه‌ای چسبیده به مغز سفید رنگ نارگیل را جدا کنید بعد از اینکه لایه قهوه‌ای را جدا کردید مغز سفید رنگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در مخلوط کن قرار دهید و با سرعت بالا شروع به آسیاب کردن آنها کنید. سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و مجددا موارد را مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط در ظرفی دیگر برای ۳۰ دقیقه استراحت کند. در آخر به کمک یک صافی دانه ریز با تنظیف کاملا ریز شروع به جدا کردن شیر از خمیر نارگیل کنید. می‌توانید این عمل را دوبار انجام دهید ولی شیر نارگیل اول غلیظ و شیرنارگیل دوم رقیق می‌باشد که معمولا شیر نارگیل دوم فقط برای مزه‌دار کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
برای اینکه از خمیر با تفاله باقیمانده نیز نهایت استفاده را ببرید آنرا روی سینی فر پخش کنید و در فر با ۱۱۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خشک شود. پس از اینکه به اندازه کافی خشک شد پودر را در مخلوط کن بگذارید و اندکی مخلوط کنیدتا در نهایت پودر نارگیل تازه و معطری به دست بیاید.

نکته: برخی به گونه ای دیگر هم شیر نارگیل را درست میکنند. به این صورت که نارگیل را چند روز داخل شیر قرار میدهند و بعد به همان طریق قبل شیر نارگیل را تهیه میکنند.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 104
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

چهار × 1 =