سوشی سبزیجات

سوشی سبزیجات

0 126
سوشی

 

مواد لازم برای سوشی سبزیجات

آب :یک پیمانه و نیم پیمانه

برنج :یک پیمانه و نیم پیمانه

سرکه سفید :یک سوم پیمانه

تربچه :۶ عدد

پیازچه :یک دسته

فلفل دلمه ای زرد :یک عدد

هویج :یک عدد

خیار :یک عدد

جلبک دریایی :۴ ورقه

آووکادو :نصف عدد

نمک :یک قاشق چای خوری

شکر :یک قاشق مرباخوری

سس سویا :به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

برنج سوشی را آماده کرده و با یک چنگال له کنید و سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

سرکه را با نمک و شکر مخلوط کرده و هم می زنیم.

مخلوط سرکه را روی برنج می ریزیم و با کمک قاشق چوبی آنها را مخلوط و له می کنیم.

روی کاسه را با یک حوله مرطوب می پوشانیم و به سرغ آماده کردن سبزیجات داخل سوشی می رویم.

تمامی سبزیجات (هویج، آووکادو، فلفل دلمه ای، خیار، پیازچه و تربچه) را شسته و پوست بکنید و آنها را مانند چوب کبریت خرد و خلالی میکنیم.

آووکادو خردشده را با کمی آب لیموترش تازه مخلوط کنید تا رنگش تیره نشود.

حصیر مخصوص رول کردن سوشی را روی میز قرار داده و یک ورقه کاغذ روغنی روی آن پهن می کنیم.

برنج را به ۴ قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را روی کاغذ روغنی پهن می کنیم. میزان پهن کردن برنج باید کمی (۲ سانتیمتر) بزرگتر از ورقه جلبک باشد.

سپس جلبک را روی برنج پهن شده قرار می دهیم طوریکه سمت براق جلبک به سمت پائین باشد.

سبزیجات خرد شده را به ۴ قسمت تقسیم کرده و ۱ قسمت آن را در راستای قسمت طولی ورقه جلبک می چینیم. سبزیجات چیده شده روی جلبک نباید خیلی به لبه ها نزدیک باشند؛ در اینصورت در زمان رول کردن مشکل ایجاد می کنند.

پس از چیدن سبزیجات دستتان را خیس کرده و به آرامی از سمتی که به شما نزدیکتر است سوشی را به کمک حصیر مخصوص رول کردن سوشی، رول کنید. اگر برنج در زمان رول کردن به کاغذ روغنی چسبیده بود با دست خیس آن را هم راستا با بقیه مواد رول کنید.

پس از رول کردن با بقیه مواد ۳ رول سوشی دیگر درست کنید. تا زمان سرو روی سوشی ها را با حوله نمناک بپوشانید که خشک نشوند.

سوشی ها را میتوانید برش بزنید و سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 65
سالاد عدس

0 67

بدون نظر

پاسخ دهید

5 + 10 =