شربت سکنجبین ، میان وعده ای خوش طعم

شربت سکنجبین ، میان وعده ای خوش طعم

شربت سکنجبین

مواد لازم برای شربت سکنجبین :
سرکه: ۱ لیوان
شکر: ۴ لیوان
آب: ۱ لیوان
نعناع: ۱۵۰ گرم
گلاب: به دلخواه
زعفران دم کرده: به دلخواه
خیار: به دلخواه

شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، آن را بجوشانید تا غلیظ شود. یا شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید، بدون اینکه آن را هم بزنید، بگذارید تا آب شود. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و آن را بجوشانید تا غلیظ شود.

سرکه را به تدریج در شربت بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد و به قوام بیاید. در صورت تمایل می توانید کمی گلاب و زعفران هم به شربت اضافه کنید.

شربت را از روی حرارت بردارید و شاخه های نعناع را در شربت انداخته و بگذارید تا خنک شود.

سپس آن از صافی رد کنید. برای نگه داری آن را در ظرف مورد نظر بریزید و در جای خنک قرار دهید.

برای نوشیدن، مقداری از شربت سرد شده را در لیوان مورد نظر بریزید و آن را از آب پر کرده و چند عدد یخ در آن بیاندازید. در صورت تمایل می توانید مقداری خیار رنده شده هم در شربت خود بریزید.

می توانید نوشیدنی خود را با چند برگ نعناع تزیین کنید.

فواید شربت سکنجبین :

  • اگر کاهو را با سکنجبین بخورند، اشتها آور است.
  • اگر شیرین‌بیان را در آب سکنجبین بخورید برای قولنج که در اثر غلبه سردی است، مفید خواهد بود.
  • اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است.
  • در درد کبد اگر با سرخی رنگ و امتلا بدن همرا باشد. علاجش زدن رگ باسلیق، دادن شیره کاسنی با سکنجبین ، مالیدن صندل سفید با گلاب و کافور به ناحیه کبد و نوشاندن جو آب و سکنجبین و خوراندن نان با آبغوره است.
  • اسطوخودوس گیاهی است بی ضرر که همه می‌توانند از آن استفاده کنند . فقط برای اشخاص صفراوی مزاج خوب نیست و باعث آشفتگی مزاج می‌شود . اینگونه اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند .

مطالب مرتبط

عسل

0 55
پروستات

0 79

بدون نظر

پاسخ دهید

14 + 9 =