میوه ای ناب با نام عناب

میوه ای ناب با نام عناب

0 273
عناب
1
1

عناب محافظ کبد

مصرف عناب سطوح آنزیم‌ های کبدی را کاهش می‌دهد. این آنزیم‌ها نشانگر آسیب بافتی هستند. یافته‌های بافت شناسی نشان می‌دهند که این میوه اثرات محافظتی در برابر بیماری‌ های کبدی دارد. عناب در درمان کبد چرب نیز مفید است.

عناب میوه ی درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر می رسد. میوه براق و زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می خورد. میوه عناب هم به صورت تازه مصرف می شود و هم به صورت خشک.
این میوه سرشار از ویتامین C می باشد. در حالت تازه ۷۴/ ۳۶ درصد و در حالت خشک  ۶۵ الی ۷۷ درصد قند دارد و به همین دلیل از آن در تولید کمپوت و شیرینی استفاده می شود میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری ها دارد.

در برگ عناب ماده ای به نام “زی زی فین” وجود دارد. از دیگر مواد تشکیل دهنده عناب می توان به ساپونین ها، فلاوونوئیدها، موسیلاژ (لعاب)، مواد قندی، ویتامین های A, B2 و C، املاح مانند کلسیم، فسفر و آهن اشاره نمود. در عصاره چوب عناب، اسید زی زی فیک و اسید زی زی فوماتیک وجود دارد.

۱٫ میوه های خشک شده آرامبخش ،ضد سرطان ،ضر بیماری های تنفسی ،تب بر ،مسکن ، اشتها آور ، بند آورنده خون ومقوی هستند . تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک میکند .عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب ،خستگی اعصاب ،عرق شبانه وتعرق زیاد بدن استفاده میشوند .
۲٫ عناب بدلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است
۳٫ ملین است مخصوصا اگر آنرا با آب و یا شیر بجوشانید.
۴٫ عناب آرام کننده اعصاب است .
۵٫ خواب آور است و بیخوابی را برطرف می کند بخصوص هسته عناب خواب آرو است .
۶٫ جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است .
۷٫ آسم وتنگی نفس را برطرف می کند .
۸٫ ریشه گیاه در درمان سوء هاضمه مفید است .
۹٫ جوشانده ریشه به پودر تبدیل می شود وبرای زخم ها ودمل های کهنه مفید هستند.
۱۰٫ آب عنا ب با کاهو برای درمان سرطان مفید است برگهای آن بند آورنده خون و تب بر هستند.
۱۱٫ برگهای آن بند آورنده خون وتب بر هستند .
۱۲٫ برگهای آن به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته میشود.
۱۳٫ جوشانده عناب برای سرفه و درد سینه  و گرفتگی صدا مفید است .
۱۴٫ برای برطرف کردن ورم چشم ، عناب را به چشم بمالید
۱۵٫ دستگاه هاضمه را تقویت می کند .
۱۶٫ حافظه را تقویت می کند .
۱۷٫ کم اشتهایی را برطرف می کند .
۱۸٫کسانی که قند دارند روزی ۵ دانه عناب بخورند.
۱۹٫در کم فشاری خون و نازایی مفید است.
۲۰٫ عناب آرامش بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می کنند.
۲۱٫ اگر با کره خورده شود از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری می کند
۲۲٫خاصیت ضد میکروبی دارد.
۲۳٫چای عناب دارای ماده ضد سرطانی ساپونینز است. این چای باعث ترمیم بافت های آسیب دیده و تقویت عضلات می شود.
۲۴٫ استفاده از مغز میوه در زخم ها و بریدگی ها سبب سرعت بخشیدن به بهبود آن ها می شود.
۲۵٫ به دلیل محتوای فلور در استحکام دندان ها موثر است.
نکته:عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می کند. این گونه اشخاص باید عناب را با مویز بخورند.
1

SIMILAR ARTICLES

استویا

0 205
پیسی

0 472

بدون نظر

Leave a Reply

9 − هفت =