برگر سویا و ذرت

برگر سویا و ذرت

0 722

برگر سویا و ذرت

مواد لازم برای تهیهبرگر سویا و ذرت:

سویا ۲ پیمانه

پیاز كوچک ۱ عدد

ذرت پخته ۱ پیمانه

آرد سوخاری ۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۱ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

سویا را در مقداری آب و نمك به مدت ۲۰ دقیقه خیس كنید. بعد از این مدت آبكش كنید و از روی آن آب سرد رد كنید.

سویا را در دست كمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ كنید و در كاسه‌ای بریزید. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهید.

تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشكنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط كنید.

از مایه برگر به اندازه یک پرتقال كوچک بردارید و در دست به شكل همبرگر فرم دهید.

همه مایه را به همین صورت به شكل برگر درست كنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شكل ساندویچ درست كنید.

نکته: زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌كند.

اگر احساس كردید مایه برگر كمی شل است و حالت نمی‌گیرد یک قاشق سوپ‌خوری دیگر آرد سوخاری اضافه كنید.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 42
سالاد عدس

0 45

بدون نظر

پاسخ دهید

4 × 4 =