سوفله سبزیجات فرانسوی

سوفله سبزیجات فرانسوی

0 1171
موادلازم برای تهیه سوفله سبریجات فرانسوی :
شیر:یک لیتر
آرد:۳قاشق غذاخوری سرپر
ذرت دانه:یک پیمانه
قرچ حلقه شده:یک بسته کوچک

کدو خلال شده:۲عدد
هویج حلقه شده:۲عدد
عصاره مرغ:یک عدد
خامه:۱۰۰گرم
پنیرپیتزای رنده شده: به مقدارلازم
طرزتهیه:
شیر,آرد و عصاره مرغ را خوب مخلوط کرده و می جوشانیم تا حباب بزند.سپس خامه را اضافه کرده خوب هم میزنیم.سبزیجات خرد شده به همراه ذرت در ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر بطور مخلوط میریزیم.سپس مخلوط جوشیده شده عصاره و آرد را در ظرفی که درون آن سبزیجات مخلوط ریخته شده میریزیم.پنیر رنده شده را می پاشیم و یک ساعت با شعله کم در فر قرار داده تا پنیر روی سوفله طلایی شود.با این روش پخت,غذا خصوصیات غذایی خود را از دست نخواهد داد.

مطالب مرتبط

بدون نظر

پاسخ دهید

پانزده − 5 =