موساکای سبزیجات با سس ماست

موساکای سبزیجات با سس ماست

0 237
موساکا
MOUSSAKA Melissa d’Arabian Ten Dollar Dinners/Greekonomical Dining Food Network Red Potatoes, Eggplant, Olive Oil, Onion, Ground Beef, Oregano, Cinnamon, Nutmeg, Garlic, Red Wine, Tomato Sauce, Butter, Flour, Milk, Vegetable Oil, Parmesan
بادمجان ۴ عدد
کدو دو عدد کوچک
گوجه فرنگی ۵ عدد
سیب زمینی پخته ۲ عدد
پیاز قرمز ۲ عدد متوسط
ماست پرچرب ۱ پیمانه
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
روغن زیتون نصف استکان
شیر نصف استکان
سیر ۳ حبه

طرز تهیه موساکای سبزیجات با سس ماست

پیاز را چهار قاچ کرده و خرد کنید و به تابه اضافه کنید .

کدوها را با پوست حلقه کنید و به تابه اضافه نمایید .

بادنجان را با پوست حلقه کرده به تابه اضافه کنید و رویشان نمک و فلفل سیاه بپاشید و با دست هم بزنید تا مخلوط شود.

سیب زمینی اب پز را پوست گرفته و حلقه کنید و به تابه اضافه کنید .

روی سطح تمام سبزیجات آب و سپس  روغن زیتون بریزید . سیر را چهار قاچ کرده روی سیب زمینی ها بگذارید و در تابه را بگذارید .

گوجه ها را چهار قاچ کرده  در غذاساز خرد کنید و روی سیب زمینی ها ریخته ظرف غذا ساز را با کمی آب تمیز کرده دوباره رویش بریزید دوباره در تابه را بگذارید .

برای درست کردن سس موساکا پنیر را با ضربه های همزن دستی خرد کنید . تخم مرغ ، ماست و شیر را اضافه کرده  و آرام هم بزنید یکدست شود سپس در قابلمه روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید کمی فلفل سیاه اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند.

سبزیجات نیم پز شده را در یک ظرف پیرکس برگردانید و صاف کنید و سس را رویش بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت دو طرفه ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی پایین فر بگذارید تا بپزد .

مطالب مرتبط

گوجه سبز

0 3
ساندویچ

0 5

بدون نظر

پاسخ دهید

2 × پنج =