سوپ تایلندی مارچوبه
1
1
برای ۶ تا ۸ نفر:
مواد لازم سوپ تایلندی مارچوبه:
- یک عدد پیاز درشتخرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری کره یا روغن گیاهی
- ۱۳۵۰ گرم مارچوبه
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱٫۵پیمانه شیرنارگیل
- ۴ تا ۵ پیمانه آب سبزیجات
- یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده
- سه قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- نصف قاشق چایخوری آب لیمو ترش
طرزتهیه:
- مارچوبه ها را به اندازه های کوچک برش دهید.
- پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند.حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
- پوست رنده شده لیموترش و زنجبیل را حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
- مارچوبه های خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
- شیرنارگیل و ۵ پیمانه آب سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.اجازه دهید مواد حدود ۱۵ دقیقه نیم جوش شود.
- سوپ را در مخلوطکی پوره کنید تا کاملا نرم شوند.دوباره آن را درون قابلمه بازگردانید و حرارت دهید تا غلیظ شود.درصورت نیاز میتوانید مقداری آب مرغ به یا آب سبزیجات به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید.
- آب لیموترش را اضافه کنید و با گشنیز و پیاز کوهی خردشده سرو کنید.
1