سبزی پلو شب عید، ویژه گیاه خواران
مواد لازم برای سبزی پلو ( ۶نفر) :
- ۳ پیمانه برنج
- ۳ پیمانه سبزی پلویی خرد شده
- ۲ حبه سیر ریز خرد شده
- ۱ قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
- ۶-۴ برش پنیرهالومی (برای هر نفر یک برش)
- آرد سوخاری به میزان لازم
- ۲ قاشق سوپ خوری آبلیمو
- ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
- روغن به میزان لازم
- ۱ قاشق چای زردچوبه
- ۱ قاشق چای ادویه
- ۱ قاشق چای فلفل قرمز
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سبزی پلو گیاهی :
۱٫ برنج را بشویید و همراه نمک خیس کنید. سبزی را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید. در قابلمهای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از ١٢-١٠ دقیقه که برنج جوشید ،آن را آبکش کنید. حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
۲٫کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برشهای هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعمدار شوند.
۳٫ در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برشهای هالومی طعمدارشده را در آن بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید. سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومیهای سرخ شده سرو کنید .