موساکای سبزیجات با سس ماست

بادمجان ۴ عدد کدو دو عدد کوچک گوجه فرنگی ۵ عدد سیب زمینی پخته ۲ عدد پیاز قرمز ۲ عدد متوسط ماست پرچرب ۱ پیمانه پنیر فتا ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد روغن زیتون نصف استکان شیر نصف استکان سیر ۳ حبه
طرز تهیه موساکای سبزیجات با سس ماست
پیاز را چهار قاچ کرده و خرد کنید و به تابه اضافه کنید .
کدوها را با پوست حلقه کنید و به تابه اضافه نمایید .
بادنجان را با پوست حلقه کرده به تابه اضافه کنید و رویشان نمک و فلفل سیاه بپاشید و با دست هم بزنید تا مخلوط شود.
سیب زمینی اب پز را پوست گرفته و حلقه کنید و به تابه اضافه کنید .
روی سطح تمام سبزیجات آب و سپس روغن زیتون بریزید . سیر را چهار قاچ کرده روی سیب زمینی ها بگذارید و در تابه را بگذارید .
گوجه ها را چهار قاچ کرده در غذاساز خرد کنید و روی سیب زمینی ها ریخته ظرف غذا ساز را با کمی آب تمیز کرده دوباره رویش بریزید دوباره در تابه را بگذارید .
برای درست کردن سس موساکا پنیر را با ضربه های همزن دستی خرد کنید . تخم مرغ ، ماست و شیر را اضافه کرده و آرام هم بزنید یکدست شود سپس در قابلمه روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید کمی فلفل سیاه اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند.
سبزیجات نیم پز شده را در یک ظرف پیرکس برگردانید و صاف کنید و سس را رویش بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت دو طرفه ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی پایین فر بگذارید تا بپزد .