پلو قارچ با ریحان
1
1
پلو قارچ با ریحان
مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود میآورد.
مواد لازم برای ۲ نفر
- برنج: ۲ پیمانه
- قارچ : ۱ پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
- سیر : ۱ حبه، ریز شده
- فلفل سبز یا قرمز: ۱ تا ۲ عدد، ریز شده
- پیاز: ۱ عدد، کوچک و ریز شده
- فلفل دلمه سبز :۱ عدد کوچک و خرد شده
- سویا سس: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا سبز پخته: ۴ تا ۵ عدد، بلند خرد شده
- برگ تازه ریحان : ۱۵ عدد
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه پلو قارچ با ریحان
۱٫ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.
۲٫سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.
۳٫ لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچهای دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگهای ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
۴٫ برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.
۵٫ برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.
1