پنکیک سیب زمینی مغزدار
موادلازم برای پنکیک سیب زمینی مغزدار :
این مقدار مواد برای ۵ نفر مناسب است
سیب زمینی : ۵ عدد
عدس : نصف لیوان
پیاز ( کوچک ) : ۱ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : یک چهارم لیوان
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا عدس را پاک کرده و بشویید و به همراه مقداری آب و نمک ۲ مرتبه جوشانده و آبش را خالی کنید و بار آخر آن را بپزید .
۱ عدد تخم مرغ را آبپز کرده و رنده بزنید .
پیاز را نیز رنده زده و در روغن سرخ کنید و در انتها تخم مرغ آبپز را به آن اضافه کنید.
عدس پخته شده را نیز آبکش کرده و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید .
در انتها ادویه را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمک بپزید و بعد با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا پوره شود.
سیب زمینی های له شده را با ۱عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.
سعی کنید آرد بیشتری مصرف نکنید تا خمیر شما لطیف تر باشد.
روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود .
تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.
تابه ای را چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پن کیک ها را به نوبت در آن سرخ کنید.
با سپاس از مطالب خوب شما.