دسر باواریا

دسر باواریا

0 257
دسر باواریا
1
1
مواد لازم  برای درست کردن دسر کرم باواریا:

۳ عدد زرده تخم مرغ

۲/۳ لیوان شیر

۱/۳ لیوان آب لیموی تازه

۳۰۰ میلی لیتر خامه زده شده

½ لیوان شکر

۱ قاشق چای خوری رنده پوست لیمو ترش

۲ قاشق چای خوری پودر ژلاتین

رنگ خوراکی به میزان لازم

یک بسته ژله لیمو

طرز تهیه دسر باوارایا

زرده تخم مرغ را همراه شکر با همزن می زنیم تا به شکل کرم دربیاید. شیر را جداگانه می جوشانیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. مخلوط به دست آمده را روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا کمی مزه خامی اش برود اما نباید به جوش بیاد.

وقتی مخلوط را از روی حرارت برداشتیم ¼ آب لیموی تازه و پوست لیمو را اضافه می کنیم. بعد ژلاتین را روی باقیمانده آب لیمو می پاشیم و روی بخار آب می گذاریم تا حل شود. وقتی ژلاتین خوب در آب لیمو حل شد به مواد اضافه می کنیم. بعد مواد را توی یخچال می گذاریم تا به غلظت سفیده تخم مرغ دربیاد و خودش را کمی بگیرد.

بعد خامه زده شده را به مخلوط اضافه می کنیم و رنگ خوراکی را هم اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم و دوباره توی یخچال می گذاریم تا ببندد.

وقتی کرم باواروا آماده شد از یخچال بیرون می آوریم و ژله لیمو را با توجه به دستوری که روی پاکتش نوشته شده آماده می کنیم و روی کرم بسته شده، می ریزیم و دوباره توی یخچال می گذاریم تا ببندد. در اخر هم با خامه زده شده و رنده پوست لیمو تزئینش می کنیم.

1

SIMILAR ARTICLES

حلوای آلبالو

0 210
سالاد عدس

0 281

بدون نظر

Leave a Reply

ده + یازده =