گوجه سبز میوه ی بهاری
درخت گوجه سبز در نواحي معتدل رشد میکند.اين ميوه پرطرفدار و خوشمزه به صورت تازه و پخته مورد مصرف قرار مي گيرد.
گوجه سبز دارای کربوهيدرات، چربي، فيبر، پروتيين و ويتامين «آ» و «ب»، آهن، کلسيم، فسفر و پتاسيم است.
خواص بی نظیر گوجه سبز:
گوجه سبز تازه سرشار از ویتامین C است که نقش آنتی اکسیدان دارد.
– گوجه سبز به دهان طعم خوبي مي بخشد
-همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار خون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی روده ای است.
– اين ميوه داراي خاصيت مسهلي است
– در تنظيم چربي خون و نيز تنظيم عملکرد معده روده اي نقش دارد
– در جلوگيري از ابتلا به بيماري هاي مختلف و سرطان مؤثر است
– مصرف گوجه سبز به افراد مبتلا به نقرس توصيه شده است
گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می شود، از این رو می تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.
این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان، چربی خون بالا و پیری سلولی دارد و در مقابله با میکروب ها و عفونت ها موثر است.
فیبر موجود در آن باعث بهبود سیستم گوارشی می شود.
خشک شده این میوه که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.
مصرف گوجه سبز برای درمان شب کوری،روماتیسم و تصلب شرایین مفیداست.
این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه ها را تنظیم می کند.
گوجه سبز منبع ویتامین های گروهB است که باعث کاهش استرس و افسردگی می شود و برای سلامتی پوست و اعصاب مفیداست.
همچنین در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.
خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد.
گوجه سبز می تواند در درمان تومورها نیز موثر باشد.
البته مصرف زیاد آن حالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندان های مصرف کننده ایجاد می کند.
همچنین گوجه سبز نرم یا همان آلو نیز برای درمان بسیاری از مشکلات گوارشی از جمله یبوست نیز به کار می رود.
پختن برگ های درخت گوجه سبز در سرکه می تواند در درمان کرم های حلقوی موثر باشد.
هشدارهای مهم در مصرف گوجه سبز:
این میوه اگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازد.
گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با گلپر مصرف کنید.
هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیبهای سمی خطرناکی است و هرگز نباید آنها را خورد.
مضرات گوجه سبز:
- بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معدهدرد، سوزش معده یا حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتیهای معده میشود.
- مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود.
- ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندآنها میشود.
order enclomiphene overnight cod
enclomiphene overnight
sans ordonnance kamagra en ligne
pharmacie canada kamagra
purchase androxal canadian discount pharmacy
order androxal generic how effective
online order flexeril cyclobenzaprine australia cheap
rx pharmacy online flexeril cyclobenzaprine
buy cheap dutasteride buy dallas
how to buy dutasteride purchase usa
cheapest buy gabapentin buy in the uk
cheapest gabapentin online buy
cheapest buy fildena canadian discount pharmacy
how to buy fildena cheap with prescription
buy cheap itraconazole canada over the counter
purchase itraconazole price on prescription
cheap staxyn saturday delivery
buy staxyn buy adelaide
buy cheap avodart no rx needed
discount avodart price south africa
buying xifaxan uk cheapest
buying xifaxan generic real
purchase rifaximin canada on sale
ordering rifaximin without a script
kanada lékárna kamagra generické
online lékárna kamagra