بادنجان گریل با سس انار

بادنجان گریل با سس انار

0 1279
بادنجان گریل با سس انار
بادنجان گریل با سس انار
مواد لازم

بادنجان کوچک (باپوست)۴ عدد

نمکبه مقدار لازم

رب انار۱ پیمانه 

سیر (کوبیده‌شده) ۲ حبه

جعفری (پاک و ریز خردشده)۲ قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتونبه مقدار لازم
طرز تهیه
۱٫بادنجان‌ها را با برش‌های افقی به صورت نازک به سه تا چهار لایه برش دهید  اما دقت کنید که اتصال آن با سر بادنجان قطع نشود سپس آن‌ها را نمک زده و به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. پس از این مدت، آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا خشک شوند؛
۲٫در این فاصله، در ظرفی، رب انار را با سیر مخلوط کرده، سپس جعفری را به آن اضافه و مخلوط کنید؛
۳٫گریل فر را  روی شعله متوسط روشن کرده و ورقه‌های بادمجان را روی سینی چرب، قرار دهید. کمی روغن‌زیتون را با قلمو روی بادمجان‌ها بمالید یا از اسپری روغن‌زیتون استفاده کنید.  تا اندازه‌ای آن را سرخ کنید که قهوه‌ای روشن شود. بادمجان‌ها را برگردانده و سمت دیگر آن را سرخ کنید. به همین شیوه ادامه دهید تا تمامی بادنجان‌ها سرخ و نرم شوند.
فر را از قبل روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف تابه بزرگ فر را چرب کرده و لایه‌ای از بادنجان‌ها را کنار هم بچینید، بدون اینکه تماسی با هم داشته باشند. تا بادنجان ها داغ هستند روی آن ها با یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بریزید و با سس انار سرو کنید.
همچنین در صورت تمایل می‌توانید پس از گرفتن تلخی بادنجان، آن‌ها را در تابه‌ای حاوی روغن زیتون تفت دهید، سپس سس انار را روی آن ها بریزید و سرو کنید.
همچنین می توانید روی بادنجانها پنیر پارمزان ، جعفری یا ریحان، و ادویه دلخواهتان را بریزید و میل کنید.

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 104
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

دو × 1 =