ماش(Mung bean)

ماش(Mung bean)

0 1252

ماش(Mung bean) این دانه علفی شکل اولین بار در آفریقای گرم و سپس در آسیا یافت شده است و در ایران در مناطق مختلف خصوصا در جنوب و شمال و غرب کاشته می شود.
ماش در دو نوبت بهاری و زمستانی وجود دارد که نوع بهاری آن بسیار پر خاصیت تر از نوع دیگر آنست.
شیرازیها در ایران طرفدار این حبوبات هستند و در گذشته به آن خرسون می گفتند.

ترکیبات شیمیایی ماش(Mung bean):


ماش(Mung bean) ،سرشار از پروتیین گیاهی و جوانه آن منبع بسیار خوبی از پروتیین برای گیاه خواران و خام گیاه خواران است .
در ماش مقداری اسید سیانیدریک و گلوکوزید ویسیانین وجود دارد.

خواص درمانی جوانه ماش:
۱-جوانه آن برای سرفه و زکام های پیاپی بسیار مفید است.
۲-مصرف مرتب آن دید چشم را قوی می کند.
۳-اعصاب را تقویت کرده و برای کسانی که مشکل بی خوابی دارند مفید است.
۴-سردرد را کاهش میدهد و مسکن خوبی برای کسانی که در اثر گرما سردرد می شوند می باشد.
۵-با توجه به داشتن پروتیین مرکب در شکستن چرب های شکمی تاثیر بسزایی دارد.
۶-مدر است و در پاکسازی بدن از سموم و فضولات روده ای نقش بسیار مفیدی دارد.
۷-شیر مادر را زیاد میکند.
۸-قوای جنسی را افزایش میدهد.
۹-برای مشکلات تنفسی از جمله آسم بسیار مفید است.
۱۰-خستگی را کاهش داده و در تنظیم ضربان ریتمیک قلب نقش بسزایی دارد.
۱۱-تب بر است و بدن را خنک میکند.
۱۲-در کسانی که ناراحتی و بیماری رعشه دارند مصرف جوانه آن بسیار توصیه میگردد.
۱۳-عفونتهای کبدی را از بین می برد.
توجه : کسانی که ناراحتی گوارش دارند و تصمیم به خام گیاه خواری می کنند بهتر است تا ۲۰ روز از جوانه ماش استفاده نکنند.
جوانه ماش مورد علاقه نگارنده این مطلب است و تاثیر آن را در خود و مراجعه کنندگان مشاهده نموده است.

مطالب مرتبط

استویا

0 73
پیسی

0 85

بدون نظر

پاسخ دهید

دو × 4 =