ترش تره غذای خوشمزه گیلانی

ترش تره غذای خوشمزه گیلانی

0 143
ترش تره

این غذا برای افرادی که تازه به گیاه خواری روی آورده اند و در رژیم خود برخی محصولات لبنی و گوشتی را مصرف می کنند بسیر مناسب است.چون هم بسیار مقوی است هم بسیار لذیذ و خوش خوراک.

مواد لازم برای ترش تره :

جعفری، گشنیز،تره ،اسفناج، برگ چغندر : ۱ کیلو

چند شاخه شنبلیله ونعناع

چوچاق، ترش واش و وارمبوهم کمی

برنج : ۱ قاشق غذاخوری

آب :۱ پیمانه

آب لیمو یا آب نارنج:۱  پیمانه( ازگوجه سبزکوچک ترش هم می توان بجای ترشی در ابتدا داخل سبزی ها ریخت تا ترش مزه شود)

سیر: ۱ بوته ویا برگ سیر نصف دسته

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن: به میزان لازم اگر از کره استفاده شود غذا  خوشمزه تر می شود و حتی می توانید رویه ماست که چرب است درون آن بریزد و یا از سر شیر به جای کره استفاده کنید

تخم مرغ: ۲ تا۳ عدد

طرز تهیه ترش تره :

در سبزیجات میزان تره زیاد نباشد ولی اسفناج و برگ چندر باید بیشتر باشد.کمی  نعنا به خوش طعم شدن آن کمک می کند در صورتی که نعنای تازه نداشتید می توانید از نعناع خشک و دیگر سبزیهای معطر  خشک استفاده کنید  . اگر از سبزیجات خشک استفاده می کنید ،   همان اول پخت آنها را  اضافه کنید.

سبزی ها وسیر را شسته و کمی خرد کنید داخل قابلمه همراه یک قاشق برنج خیس کرده، نمک ،زردچوبه و با میل خود کمی  دارچین ،  در ظرفی مناسب بریزید (در گیلا ن از گمج که یک ظرف سفالی است استفاده می شود ) و  با نصف لیوان آب بگذارید  بپزد. یادتان باشد آب زیاد نریزید .اگر آبش کم بود می توانید کمی آب جوش دوباره به آن اضافه کنید.

پس از پختن سبزی که تقریبا آب آن هم تما م شده است ، ترشی مورد نظر را  نزدیک آماده  شدن ؛ اضافه کرده ، بگذارید به خورد سبزجات برود.  بعد از روی حرارت برداشته کمی که سرد شد با گوشت کوب بکوبید تا زیاد درشت نباشد.  حال دوباره روی حرارت قرار داده . کره یاهرروغنی که دوست داشتید به آن اضافه کرده  وکمی تفت دهید تا خوشمزه تر شود ولی آب آن زیاد خشک نشود.  تخم مرغ ها را در آن بشکنید.  وقتی کمی خودش را گرفت هم بزنید تا تخم مرغ باتمام سبزی مخلوط شود ولی خیلی ریز نشود و در خورشت  تکه های تخم مرغها  نمایان باشند.  فلفل را هم اضافه  کنید .خورشت آماده است آن را با برنج کته وترب  و زیتون در گیلان سرو می کنند.

 

مطالب مرتبط

حلوای آلبالو

0 105
سالاد عدس

0 107

بدون نظر

پاسخ دهید

19 − نه =