خواص درمانی كاكل ذرت
ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد .
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است. .
ذرت غذای خوبی برای پیشگیری ازسرطان است
استفاده مداوم از ذرت ازپوسیدگی دندان جولگیری می کند
روغن ذرت کلسترول خون را پایین می آورد.
كاكل ذرت را قبل از رسیدن كامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشك می كنند . كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه ای پیدا می كند .
برای درست كردن دم كرده كاكل ذرت ،مقدر ۳۰ گرم از آ ن را در یك لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم کنید .
– كاكل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است، به همین دلیل دم كرده آن ادرار آور است و آرام كننده دستگاه ادراری است .
– درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسكین می دهد .
سنگ مثانه ،التهاب و درد مثانه را از بین می برد .
كاكل ذرت بطور كلی دستگاه ادراری را تمیز می كند .
به غیر از كاكل ذرت از برگ ، ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی به عمل می آید .
جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی بینی را بند می آرود.
برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ های ذرت استفاده كنید/س