قارچ و بریوش
1
1
مواد لازم برای قارچ و بریوش
قارچ ۶۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
بریوش یا نان بروشن ۶ عدد
کره ۷۵ گرم
پیازچه خرد شده ۴ ساقه
سیر له شده ۲ حبه
خامه ۲۰۰ گرم روش تهیهقارچها را ورقه کرده کنار بگذارید . پیازچه و سیر له شده را در کمی کره تفت دهید . قارچها را اضافه کرده ۵ دقیقه بپزید تا آب آن بخوردش برود خامه را اضافه کنید و مدت ۵ دقیقه بپزید تا غلیظ شود .
نمک و فلفل و جعفری را اضافه کنید و ظرف را از حرارت بردارید . یک ورقه نازک از روی نان بردارید خمیر داخل آن را خالی کنید مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید بلافاصله با مخلوط قارچ پر کنید و ورقه نازک نان را رویش بگذارید و سر میز ببرید و گرم سرو کنید .
1