آش كرفس و گردو
1
1
آش كرفس و گردو
مواد لازم :
كره | ۵۰ گرم |
آرد سفید گندم | نصف پیمانه |
شیر | یك پنجم پیمانه |
پنیر گودا | ۲۰۰ گرم |
ماست ترش | نصف پیمانه |
مغز گردو | ۶ عدد |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
پیاز | ۲ عدد |
ساقه كرفس | ۴ عدد |
موسیر | ۴ عدد |
طرز تهیه :
ابتدا پیاز، كرفس و موسیر را خرد می کنیم.
سپس كره را داغ كرده و پیاز و كرفس و موسیر و گردوی خرد شده را کمی در آن تفت می دهیم تا نرم شوند.
سپس آرد سفید و شیر سرد را با هم مخلوط می كنیم و به مواد بالا اضافه می كنیم.
به مقدار لازم آب به مواد اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می كنیم جوش بیاید. حرارت را كم می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات خوب بپزند.
نمك و فلفل را اضافه می کنیم و وقتی آش جا افتاد، پنیر گودا را خرد كرده و همراه با ماست ترش به آن اضافه می كنیم.
بعد از مدتی غذا آماده ی سرو است. برای تزیین می توانید از گردو و برگ های كرفس استفاده كنید.
1