خوراک با آب انار
1
1
● مواد لازم
▪ ۷۰۰ گرم بادمجان
▪ نمک به میزان دلخواه
▪ نصف فنجان عدس
▪ آب
▪ دو سوم فنجان روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ چهار حبه سیر
▪ دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
▪ دو عدد فلفل سبز تند
▪ دو قاشق غذا خوری برگ نعنا
▪ یک چهارم فنجان شربت انار
● طرز تهیه
بادمجان ها را به خوبی پوست گرفته و خرد کرده و در آب نمک قرار دهید. عدس را شسته و سپس در آب بپزید تا جایی که نرم ولی له نشود.
در تابه ای بادمجان را سرخ کرده و سپس در تابه دیگری پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید و در آخر گوجه فرنگی را با فلفل تند در آن تفت دهید و برگ نعنا را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
برای تهیه شربت انار به آب انار کمی شکر و کمی آبلیمو اضافه کرده و تا جایی حرارت دهید که غلیظ شود.
تمام مواد را با هم در قابلمه ای ریخته و پس از این که پخت و جا افتاد میل کنید.
1