سالاد ذرت و گوجه فرنگی
سالادهای تابستانی که در آن فقط از تعداد کمی مواد برای آماده کردن استفاده میشود بسیار عالی هستند. این سالاد گوجه فرنگی و ذرت هم یکی از آن سالادها است. مواد غذایی کمی به کار برده و بسیار سریع آماده میشود. ذرت شیرین و گوجه فرنگیهای قرمز آبدار، دو گیاه تابستانی هستند، انگار برای هم درست شدهاند. این سالاد گوجه فرنگی و ذرت، یکی از بهترین پیش غذاها برای صرف ناهاری سبک در پاسیو است، فقط باید نان فرانسوی و ظرفی پنیر کنار آن قرار دهید تا یک ناهار ساده اما خوشمزه داشته باشید. همچنین از این غذا میتوان برای پیک نیک و یا بیرون رفتن با دوستان و حتی کنار ساحل استفاده کرد.
***چند نکته:
-ابتدا باید ذرتها را بپزید و سپس آن را در ظرف یخ قرار دهید. منظور از ظرف یخ، ظرفی بزرگ است که با آب و یخ پر شده است؛ باید نیمی از ظرف را با یخ پر کرده و باقی آن را آب بریزید. وقتی ذرتهای خود را در ظرف یخ بریزید، از پخته شدن ممتد آن جلوگیری میشود. اجازه دهید تا زمان یخ شدن کامل ذرتها، برای چند دقیقه در ظرف باقی بمانند. سپس در آب به حرکت در خواهند آمد. فقط به یاد داشته باشید که ذرتها را هم بزنید تا همه جای آنها خنک شود.
زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۳ دقیقه
مجموع زمان: ۱۳ دقیقه
غذایی ساده با سبزیجات نشاط آور تابستانی؛ ذرت شیرین و آبدار و گوجه فرنگی تازه
مواد لازم
برای ۴ نفر:
ذرت: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
پیاز قرمز: ۲ قاشق غذا خوری خرد شده
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
یک ظرف را پر از آب کرده و بگذارید بجوشد. ذرتها را برای ۳ دقیقه (و نه بیشتر) بجوشانید. ذرتها را بیرون آورده و آن را در ظرف یخ بریزید. زمانی که ذرتها دمای خود را در ظرف یخ از دست میدهند، گوجه فرنگیها را خرد کنید. گوجههای خرد شده را داخل ظرفی بریزید. ذرتها را از ظرف یخ بیرون آورده و آن را به گوجه فرنگی اضافه کنید. پیاز قرمز خرد شده، و جعفری را به آن اضافه کنید. روغن زیتون، سرکه سفید، و پودر فلفل سیاه را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سپس آن را روی سالاد خود بریزید.
نوش جان 🙂
از سایت greenvalleykitchen
مترجم: باران برخواه