فواید زیست محیطی گیاهخواری
فواید زیست محیطی گیاهخواری
از فواید زیست محیطی گیاهخواری می توان موارد زیر را نام برد:
۱-صرفه جویی در سوخت فسیلی:۷۸ کالری سوخت فسیلی برای تولید ۱ کالری پروتئین گوشت گاو,۳۵ کالری برای ۱ کالری گوشت خوک,۳۲ کالری برای ۱ کالری گوشت پرندگان لازم است.ولی فقط ۱ کالری سوخت فسیلی برای ۱ کالری دانه سویا لازم است.با خوردن غذاهای گیاهی به جای غذاهای حیوانی من به حفاظت از منابع غیر قابل بازیافت انرژی کمک میکنم.
۲-صرفه جویی در مصرف آب:۲ تا ۱۵ برابر آب بیشتر برای تولید محصولات حیوانی نسبت به محصولات گیاهی نیاز است.من با گیاهخواری به صرفه جویی در مصرف آب کمک میکنم
۳-استفاده بهینه از حبوبات:۱۶ پوند دانه سویا و حبوبات برای تولید ۱ پوند گوشت گاو,۳ تا ۶ پوند برای تولید ۱ پوند گوشت بوقلمون ,با خوردن مستقیم غذاهای حبوبات دار من با گیاهخواری ذخیره غذایی را بهینه میسازم و به محیط زیست کمک میکنم.
۴-حفاظت از خاک:وقتی حبوبات و دانه ها به طور بهینه مورد استفاده قرار بگیرند خاک سطحی به طور اتومات کارآمد تر و با ارزشتر میشود و ما از منابع کمتر بهره برداری میکنیم تا برای همان تعداد افراد غذا تهیه نماییم.
۵-نجات جنگل ها:روزانه جنگل های استوایی در برزیل و سایر مناطق گرمسیری در حال نابود شدن هستند زیرا دامداری ها برای پرورش دام زمین بیشتری نیاز دارند و جنگل ها را نابود میکنند.با حمایت نکردن از صنعت گوشت من بطور مستقیم تقاضا برای غارت گنجینه های غیر قابل جایگزین را کاهش میدهم.از آنجا که جنگل ها ذخایر هوای ما را تصفیه میکند و محتوای منابع گیاهی برای ساخت داروهای جدید است این تخریب غیر قابل جبران است.
۶-زیبایی روانی:بخش هایی از جسد حیوانات که در فریزر یا در رستوران ها نگهداری میشود,هرگز نمیتواند از لحاظ حواس پنجگانه انسان به اندازه ی غذاهای گیاهی سالم و بی خطر و شادی بخش روح باشد.فقط عادت میتواند باعث شود که کسی این را درک نکند.تغییر در رژیم غذایی این را خود به خود آشکار میسازد.