همه چیز درباره رژیم غذایی گیاه خواری

همه چیز درباره رژیم غذایی گیاه خواری

0 1558
1
1

همه چیز درباره رژیم غذایی گیاه خواری

به راستی چرا بشر قرن‌هاست گرفتار انواع بیماری ‌های مختلف است؟ آیا به این فکر کرده‌اید که چگونه می‌توان از بسیاری بیماری‌ها برای همیشه پیشگیری کرد؟
آیا فکر می‌کنید که طبیعت برای موجودات زنده بیماری به ارمغان می‌آورد؟ در این صورت، احتمالا تاکنون در مورد رژیم غذایی «خام گیاهخواری» چیزی نشنیده‌اید.

در این مقاله نتایج تجربیات، تحقیقات و مطالعات خود را که از زمان شروع گیاهخواری و خام گیاهخواری کسب نموده‌ام، با شما خوانندگان عزیز به اشتراک بگذارم. امید است که این مقاله برای شما نیز مفید بوده و سرآغازی باشد برای تحقیق گسترده‌تر و کشف رمز و رازهای بیشتری در این خصوص.*

خوراک خام طبیعی؛ یک ضرورت غیر قابل تغییر

بدیهی است که تمام حیوانات غذای خام می‌خورند و تاکنون، این فقط انسان بوده که ساختار غذاها را با پخت و پز تغییر داده است.
مثال ‌های بارزی که در خصوص غذاهای ناسالم می‌توان از آنها نام برد عبارتند از: سیب زمینی سرخ کرده، ناگت، ته دیگ و حتی غذاهایی که در بین خانواده ‌های ایرانی سالم تلقی می‌شوند، همانند قرمه‌سبزی (که سبزی موجود در آن نیز پیشتر یک بار دیگر سرخ شده است.) و همین مساله عامل بسیاری از بیماری‌ها است. بسیاری از حیوانات خانگی که با غذاهای پخته شده دست بشر تغذیه شده‌اند، پس از مدت کوتاهی به بیماری‌ها مختلف دچار گشته‌اند.

اگر چه در وهله اول، به نظر نمی‌رسد حرارت‌دادن غذا منجر به فاجعه شود، اما با تحقیق در مورد اوضاع خوراک و سلامتی بشر و بررسی موردی وضعیت سلامت تک تک انسان‌ها، حقیقتی بزرگ آشکار می‌شود؛ اینکه تمام بیماری‌ها نه از جانب طبیعت، که در اثر رفتار غیرطبیعی بشر حادث می‌شود. برای آگاهی بیشتر در این خصوص، ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

آزمایش؛ افشاگر حقیقت

از جمله آزمایش‌های معروفی که در این زمینه (تفاوت خوراک خام با پخته) در ایران انجام شده است، تجربه پرفسور خرسند است. ایشان تعدادی کبوتر که به برنج خام عادت داشته را برای مدتی بدون غذا در قفسی جداگانه حبس می‌کنند و پس از مدتی آنها را به مصرف برنج پخته عادت می‌دهند. در مدتی کوتاه، کبوترهای چالاکی که به برنج خام عادت داشتند، به حدی چاق می‌شوند که نه‌تنها قدرت پرواز بلکه راه رفتن آنها هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. پرندگانی که هر روز ساعت‌ها به پرواز می‌پرداختند، حالا توان راه رفتن هم نداشتند. چه بر سر آنها آمد؟ مشخص است که بی‌تحرکی موقتی این پرندگان که قطعا تاثیرات منفی خود را داشته، در کنار مصرف غذای پخته که اکثر مواد مغذی آن در اثر حرارت بالا از بین رفته است، با این تاثیر ارتباط مستقیم دارد.

درک سیستم طبیعی بدن

حال که اندکی با اصل موضوع آشنا شدید، سوالی که برای بسیاری از افراد به وجود می‌آید این است که آیا بدن انسان هم شبیه همان پرندگان در آزمایش مذکور است و یا اینکه متابولیسم بدن انسان متفاوت عمل می‌کند؟

در پاسخ باید گفت که اگرچه سیستم گوارش و متابولیسم در موجودات با هم تفاوت‌های بسیاری دارد، اما در عین حال شباهت‌هایی نیز بین آنها وجود دارد. یکی از این شباهت‌ها در تغذیه موجودات زنده است. در طول میلیون‌ها سال همه موجودات از همین سیاره و با همین شرایط محیطی تکامل یافته‌اند، بنابراین انسان نیز در همین سیاره تکامل یافته و طبیعتا بدنش با شرایط زمینی سازگار شده. به عنوان مثال، انسان نمی‌تواند دمای صد درجه سانتیگراد را تحمل کند. چرا که دمای محیط در گرم‌ترین نقاط زمین نیز به ندرت از پنجاه درجه عبور می‌کند.

تمام غذاهای طبیعی نیز در همین دمای عادی تولید می‌شوند و تمام حیوانات غذایشان را به همان شکلی که در طبیعت هست مصرف می‌کنند چرا که در طبیعت ابزار پخت و پز وجود ندارد. تنها انسان است که غذای خود را با حرارت بالا به موادی بی خاصیت (و یا حداقل، کم خاصیت) تبدیل می‌کند و این [احتمالا] یکی از عوامل پیدایش بیماری‌های مختلف در انسان است.

نکته بسیار مهم دیگر، این است که ساختمان بدن انسان بر خلاف تصور بسیاری از مردم، گیاهخوار است، نه همه‌چیزخوار. از دندان‌ها گرفته تا طول دراز روده‌های انسان که به موجودات گیاهخوار و میمون‌های میوه‌خوار بیشترین شباهت را دارد.

نکته جالب دیگر این که همه‌چیزخوار لزوما به معنای مصرف کننده گوشت نیست، به عنوان مثال شامپانزه که یک موجود همه چیز خوار به حساب می‌آید، ۹۵ درصد تغذیه‌اش را گیاه تشکیل می‌دهد و آن پنج درصد باقی مانده موریانه است، نه گوشت حیوانات. شامپانزه‌ها حیواناتی گوشتخوار نیستند.

البته دلایل و شواهد بسیاری در مورد گیاهخوار بودن انسان وجود دارد، از قدرت ضعیف اسید معده و ترشحات پانکراس در مقایسه با حیوانات گوشتخوار گرفته تا ترشحات بزاق، چاک دهان، ساختار دست‌ها و هم چنین ویژگی‌های روانی انسان که حاکی از گیاهخوار بودن انسان است.

اگرچه نظریه‌های متفاوتی در مورد تکامل حیوانات گیاهخوار و گوشتخوار وجود دارد و هنوز ناشناخته‌های بسیاری برای بشر باقی مانده، اما با چنین مشاهداتی، می‌توان گفت که بسیاری از نیازهای بدن انسان با کمک رژیم غذایی گیاهخواری تامین می‌شود. همچنین زمانی می‌توانیم حداکثر استفاده را از گیاهان ببریم که آنها را با پخت و پز از حالت طبیعی خارج نکنیم.

خام گیاهخواری برابر با تغذیه طبیعی است

در واقع «خام گیاهخواری» چندان عبارت صحیحی نیست و بهتر است به جای آن از «تغذیه طبیعی» استفاده کرد. چرا که میوه‌ها، سبزی‌ها و سایر گیاهانی که از طبیعت به دست می‌آیند خام نیستند، بلکه گیاهان مواد خام و بی جان را از خاک گرفته و با استفاده از نور خورشید و آب آنها را پخته‌اند. به نوعی می‌توان گفت پخت و پزی که انسان با اجاق گاز انجام می‌دهد، [از نقطه نظر خام گیاهخواری] کاری است اضافی که بسیاری خواص گیاه را از بین می‌برد.

چرا برخی با مصرف میوه و سبزی دچار ناراحتی می‌شوند؟

برخی افراد به این فکر می‌کنند که آیا با خام گیاهخواری بیمار نمی‌شویم؟ نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، این است که با توجه به مصرف سموم مختلف و هم چنین آلودگی‌های بسیار در روند تولید میوه‌جات و گیاهان، باید آنها را قبل از مصرف به خوبی بشوییم. با این حال، مواد و ویتامین‌های مختلفی که در گیاهان وجود دارند در تقویت سیستم ایمنی بسیار تاثیرگذارند.
با این وجود، ممکن است برخی افراد واقعا با مصرف میوه و سبزی خام دچار مشکلات گوارشی شوند. دلیل عمده آن است که سیستم گوارشی آنها در اثر سال‌ها تغذیه نادرست و عدم مصرف غذاهای طبیعی دچار اختلال شده است.

با این وجود تقریبا همه افراد -به خصوص افراد میانسال و مسّن،- با تغییر رژیم غذایی به سوی گیاهخواری و یا خام گیاهخواری، چند روزی دچار مشکلاتی مانند سردرد، معده درد، حالت تهوع و غیره می‌شوند و دلیل آن هم پاکسازی بدن از سموم مختلفی است که در طول سالیان مختلف در بدن جمع شده‌اند. اما جای نگرانی نیست، پس از سپری شدن دوره این مشکلات موقتی، وضعیت سلامت جسمی و روحی بسیار بهبود می‌یابد. اما در صورت بازگشت به رژیم پیشین، نه تنها هیچ کدام از بیماری‌ها بهبود نمی‌یابد، بلکه روز به روز بدتر می‌شود.

1

SIMILAR ARTICLES

عسل

0 140
پروستات

0 205

بدون نظر

Leave a Reply

17 + 15 =