گراتن سبزیجات
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم . هویج متوسط دو عدد . قارچ ۳۰۰ گرم . کره چهار قاشق سوپخوری . گل کلم ۱۰۰ گرم . کدوی سبز متوسط سه عدد . نمک و فلفل سیاه به میزان لازم . رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری . روغن مایع ذرت دو قاشق سوپخوری . سس سفید دو پیمانه . پنیر پارمسان ۱۵۰ گرم . پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم .
طرز تهیه گراتن سبزیجات :
* فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم.
* پس از شستن، آبپز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود.
* هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آبپز میکنیم.
* سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت میدهیم.
* گل کلم را نیز تکهتکه کرده در مقداری آب میجوشانیم.
* کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت میدهیم.
* تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آنها میپاشیم.
* رب گوجهفرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه میکنیم.
* ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن میریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه میکنیم.
* پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن میپاشیم ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار میدهیم تا روی مواد طلایی شود.