روش تهیهی پلو قارچ با ریحان
روش تهیهی پلو قارچ با ریحان
مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود میآورد. هم چنین این غذا کاملاً گیاهی بوده و مناسب برای دوستان گیاهخوار میباشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پلو قارچ با ریحان آشنا میشوید.
مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
قارچ ۱ پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر ۱ حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز ۱ تا ۲ عدد، ریز شده
پیاز ۱ عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز ۱ عدد کوچک و خرد شده
سویا سس ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته ۴ تا ۵ عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان ۱۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله ۱ – در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.
مرحله ۲ – سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.
مرحله ۳ – لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچهای دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگهای ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
مرحله ۴ – برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.
مرحله ۵ – برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.