طرز تهیه آش ترخینه
1
1
مواد لازم آش ترخینه برای چهار تا شش نفر
۱- پیاز = سه عدد
۲- ترخینه = ۱۰۰ گرم
۳- آب = لیوان
۴- سبزی آش و اسفناج = یک کیلو
۵- نخود و لوبیا = ۱ لیوان
۶- نعناع داغ و روغن
۷- نمک و زردچوبه = به مقدار تمایل
طرز تهیه آش ترخینه (با نخود و لوبیا):
ابتدا نخود و لوبیا را جداگانه بپزید، سپس ترخینه و نخود و لوبیا را همراه با چهار لیوان آب، داخل قابلمه بریزید، سبزی آش را به محتویات ظرف اضافه کنید. در مرحله بعد پیاز داغ را تهیه کنید و مقداری از آن را در آش ریخته و شلعه اجاق را کم کنید، تا آب آن کمی تبخیر شده و آش خوب جا بیفتد. سپس مقداری از پیاز داغ را برای تزیین روی آش جدا بگذارید. پس از آماده شدن آش ترخینه ، آن را در ظرف ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید و کمی کشک روی آن بریزید .
1