سالاد عدس
1
1
مواد لازم برای سالاد عدس
کلم بروکلی تازه ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۱ عدد
لیمو ۱ عدد
زنجبیل رنده شده ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه درشت
برگه فلفل قرمز له شده ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز یک نصف
مغز بادام ۱۰۰ گرم
عدس نیم پز ۲۵۰ گرم
جوانه ۱ مشت
نمک وفلفل سیاه به میزان دلخواه
قارچ ۱۲ عدد
طرز تهیه سالاد عدس
ابتدا عدس را بشورید و با ۳ پیمانه آب و پودر کاری روی حرارت متوسط بپزید، ولی له نشود. وقتی عدس پخته شد در یک آبکش بریزید تا آب آن کشیده شود و خنک شود.
قارچها را حلقه کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه داغ کنید. آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند و آب آن کاملا بخار شود. سپس زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید.
بقیه مواد رامخلوط كرده و میل کنید.
1